top of page

Getuigenissen

roos.JPG

Hallo Martine,

 

ondertussen ben ik beetje bekomen van het wondermooie weekend en workshop die je gaf. Het heeft toch een tijd nodig had te landen maar enorm genoten van de energie en het contact met mezelf. Een ervaring om nooit te vergeten. Life changing. Dankje om mij te begeleiden en mij te zien!!! 

 

'Deze workshop heeft mij contact laten maken met mijn diepte als vrouw en de onvoorwaardelijke liefde voor mezelf. Dit heeft opening gemaakt voor verbinding met mijn mooiste zachte kracht. Deze kracht te voelen was zo bevrijdend en openend. Verankering met een oerbron. De ervaring heeft mij dichter bij mezelf gebracht en naar een ruimte in mezelf die ik nu verder mag verkennen. Dit is een enorm helende workshop die ik elke vrouw aanraad te beleven. Life changing!
Het samenzijn met een groep vrouwen waar je jezelf mag zijn, samen delen, samen op pad. Martine die zo liefdevol en krachtig het veld opent, draagt, haar wijsheid en kennis deelt in haar authentieke stijl en flow. Ik voelde mij heel veilig, mijn grenzen werden gerespecteerd. Er was ook ruimte om je ervaringen en/of emoties te delen, stil te worden, te connecteren met jezelf. Alles paste zo mooi in elkaar. Waardevol en her-innerd voor altijd! ' 

Valérie Bernard

Dag Martine,

Nog eens, vanuit heel mijn hart, bedankt voor wat je me leert.
Ik sta er versteld van hoe het dieper en dieper binnensijpelt, vorm krijgt en nieuwe ervaringen brengt. Nooit gedacht dat het zo snel duidelijk zichtbaar zou zijn. Maar dat is net de kracht van de combinatie van spiritueel werk en bodywork.

Dank je dank je dank je.
En te weten dat dit nog maar het tipje van de ijsberg is die we ontdekken. :)

 

In drie transformerende dagen begeleidt Martien je deskundig en met veel wijsheid naar die plek van rust en veiligheid binnenin je, zoals het leven oorspronkelijk bedoeld is. Je volgt de weg van het lichaam, niet het bekende pad dat onze mind graag volgt. Onze kring van vrouwen creëerde een heel bijzonder, duidelijk voelbaar, ondersteunend veld.

Inge DH

NAH-sessie
Kersenboom

Lieve Martine,

 

Het AH ritueel is sowiewo een"Life-changing"-experience.

 

Moeilijk onder woorden te brengen, want woorden schieten tekort om allesomvattend en volledig te zijn. Ik zal toch mijn best doen om te omschrijven wat het met je doet.

Dankzij de opbouw van de oefeningen en energetische installatie van Martine voel je je als deelnemer gedragen, beschermd en onvoorwaardelijk veilig. Martine heeft de gave om de groep te omarmen met al haar liefde, wijsheid en expertise. Zonder druk of sturing laat ze vrouwen onderling verbinden waardoor hun kracht, liefde en energie exponentieel gaat stromen. Dit effect is dagenlang, weken na het ritueel nog voelbaar.

 

Je voelt je herboren, opgeladen, verbonden, energiek, in the flow. Het goede is dat je niet meer terug gaat naar af...welcome to your female next-level 2.0.

 

De wereld zou er zoveel beter door worden mocht dit aangeboden worden in lagere scholen. Naast mediteren een uurtje healing en awareness. 

 

One's you've participated, you're on a mission!!! So You have been warned ; )))

Gerdy Swennen

Dag Martine,

 

Ondergedompeld in een bad van liefde en zachte kracht helen we onszelf met en door elkaar tijdens deze magische dagen'

 

Sinds lang geef ik massages en voor het eerst kon ik, bij de eerste mannelijke klant op mijn tafel na het AH-weekend, op een dieper niveau voelen dat hij dieper kon zinken in zijn hart als ik meer aanwezig ben in mijn bekken. Wonderlijke ervaring! Dankbaar!

K.

Zonsondergang van de berg

Met een bang hartje kwam ik aan, klaar om mijn grenzen te verleggen. En jazeker, dit weekend geeft in wat je op dat moment nodig hebt. Loslaten en/of toelaten van de liefde, wat eigenlijk je geboorterecht is! Ik heb mijn hart kunnen openzetten en de liefde kunnen ontvangen, wat me heeft bevrijdt van oude, vastgeroeste gewoontes. Klaar om met volle teugen van het leven te genieten en alles ten volle toe te laten! 

Christel Van Hissenhoven (www.christallbeauty.be)

Luscious palmbladeren
Image by Andrew Small

Ik voelde me eindelijk thuiskomen... na jarenlang zoeken naar antwoorden en oplossingen, heb ik eindelijk begrepen dat de antwoorden in mij zitten... 

In durven voelen en hierdoor zakken en ontspannen. 

 

Eindelijk ben ik tot deze natuurlijke staat van zijn gekomen waar alles vloeit 
en oplossingen van zichzelf zichtbaar worden. 

 

Sophie

Mijn intentie van de workshop was om een betere connectie te hebben met mijn vrouwelijkheid en seksualiteit, wat dit ook mocht zijn. Al jaren schakelde ik mijn emoties uit en daardoor voelde ik lichamelijk en emotioneel bijna niks meer, ook mijn energieniveau zat onder nul.

De workshop was voor mij één van de meest intense en mooiste ervaringen die ik ooit heb gehad. Ik heb vele emoties doorgemaakt, angst, kwaadheid, teleurstelling, verdriet maar ook blijheid, ontroering en dankbaarheid …

De kracht van de groep vrouwen is ongelofelijk groot, de emoties die anderen doormaken hebben mij geholpen om de emoties bij mezelf los te maken. Alleen zou ik nooit zo ver geraakt zijn op zo’n korte tijd. Ik heb van de andere vrouwen zo veel geleerd over mezelf. 

 

Het was een privilege om de workshop samen met zo’n prachtige vrouwen te mogen doen, elk verschillend, elk met hun verhaal maar op zo’n liefdevolle en respectvolle manier naar elkaar toe. Ik voelde me aanvaard, gesteund en geliefd.

Bij mijn thuiskomst voelde ik me bewust, opgeladen, liefdevol en stralend. Mijn dochter zei dat ik er ‘helder’ uit zag. Ik vond dat heel passend verwoord. 

 

Na de drie intense dagen heb ik mezelf de vraag gesteld, wat neem ik mee, wat heb ik geleerd. Het is heel pril maar ik kan zeggen dat ik een levenstap genomen heb waarin ik voor mezelf opkom, mijn grenzen stel, vertrouw op mijn intuïtie en mezelf de toestemming geef om volop te leven. Wat dit voor mij inhoudt, is een volgende ontdekkingstocht.

 

Bedankt Martine en de prachtvrouwen om dit mogelijk te maken!

 

Lynn

Image by freestocks
MariaMeulder.jpg

De eerste keer dat ik onder begeleiding van Martine een (N)AH-weekend onder vrouwen meemaakte was meer dan bijzonder.  Ik kon er aan den lijve ervaren hoe intiem healingswerk van het meest ontroerende is wat er bestaat.  Als vanzelf was er een verbinding met de vrouwen uit het drietal waarmee ik de ervaring mocht delen, die werkelijk transpersoonlijk was.  We mochten elkaar ontmoeten in onze essentie, zowel bij het geven, het begeleiden als het bewaken van het proces.  Het was pas na dat weekend dat ik beetje bij beetje, steeds meer en makkelijker, kon ervaren wat mijn lichaam me vertelde, wat mijn vagijn en baarmoeder me vertelden, tijdens het vrijen en daarbuiten. Een zegen op zich, zo’n eerste kennismakings- en ervaringsweekend met wat Martine doet.

En dan maak ik graag een hinkstapsprong naar 4 jaar later, naar nu.
Door een aantal fantastische omstandigheden, het universum is een orchestreur deluxe, nodigt Martine me last-minute uit om haar te assisteren tijdens een ‘Mysterieus vrouwenweekend’, met (N)AH-initiatie.  In die 4 jaar is er bijzonder veel gebeurd en veranderd, zowel voor Martine als voor mij.  Met als gevolg dat ik er helemaal anders in sta dan voordien. Uiteraard speelt het ook mee dat ik in de rol van assistent het weekend mee beleef.  Voordeel of uitdaging van dat assistent zijn – afhankelijk van hoe je het bekijkt - is dat ik de vrouw ben voor de demonstratie voor de intieme healing.  Ik ga er in met het volste vertrouwen en de overgave dat zich mag laten zien wat wil gezien worden, dat zich mag aandienen wat klaar is om geheeld en getransformeerd te worden.  Voor de sessie effectief start voel ik een diepe rust en zalige verbinding in en met mezelf, met mijn bekken, mijn hart en hele wezen.  En ik voel me buitengewoon veilig bij en verbonden met Martine.  Wat maakt dat ik er totaal geen probleem mee heb dat de aanwezige vrouwen getuige zullen zijn van mijn ervaring.  Misschien zelfs integendeel; ik voorvoel al van in de ochtend dat wat te gebeuren staat niet alleen voor mij, maar ook voor de andere vrouwen én voor het vrouwelijk energieveld, een diepgaande, helende ervaring zal zijn.  Ik kan zonder overdrijving zeggen dat het één van de mooiste healings-ervaringen is die ik tot nog toe mocht beleven. Gedragen en gesteund door de aanwezigheid van Martine kon ik mijn lief lijf en mijn wezen toestaan om mezelf doorheen verschillende pijnlijke gewaarwordingen en herinneringen heen te ademen en te helen.  Om golven van plezier toe te staan als mijn levensenergie als een sensuele slang door me heen gaat en mijn vrouwelijkheid diep aanraakt en nog wakkerder maakt.  Zonder al te veel in detail te gaan wil ik graag zeggen dat dit een oneindig bevrijdende sessie was.  Mijn lichaamsbewustzijn, de openheid van mijn lichaam, mijn hart en geest om dit ten volle toe te staan, is wat er mogelijk is na vele jaren groeien naar zelfliefde, zelfacceptatie en heelwording zodat ik kan zijn wie ik werkelijk ben.  Maar alleen in de handen en het veilig veld van liefde en bewuste aanwezigheid van Martine is het mogelijk dat zo’n diepe transformatie en bevrijding mogelijk is.  Het is voor mij als Body and Soul Coach belangrijk om het grote werk zelf te blijven doen, om met nieuwsgierigheid en verantwoordelijkheid te blijven exploreren en expanderen.  En precies dàt is mogelijk samen met en onder begeleiding van Martine.

Ik ben je voorbij woorden dankbaar voor het wonder van het voorbije weekend, Martine. 

In liefde, Maria

Maria Meulders (www.bodyandsoulcoaching.be)

bottom of page