top of page

  Workshops
& Immersions

Samen met andere inspirerende leraars organiseer ik regelmatig dagworkshops of langere opleidingen. In de bedding van een veilige groep intens in een bepaald thema duiken kan zoveel brengen en losmaken. Je persoonlijke proces wordt versterkt en gedragen door de hele groep. In ieder van ons schuilt immers een enorme wijsheid, niet enkel in degene die toevallig vooraan zit. 

In de workshops is er veel ruimte voor wat is, voor wat de groep aanbrengt, voor wat in beweging komt, en dus voor de kracht van het leven zelf! Zoveel als mogelijk laat ik workshops doorgaan op krachtplekken die deze beleving nog versterken.

In de verschillende workshops ga je samen met andere mooie mensen op reis naar die échte liefde en essentie binnen jezelf. Je kan er daarnaast ook voor kiezen om in intieme sfeer als individu of als koppel heel persoonlijk en diep in een bepaald thema te duiken. Je wordt dan gedurende een intensieve tijd ondergedompeld in het thema dat jij op dat moment nodig hebt. Samen kijken we hoe we dit praktisch vormgeven: bij jou thuis, bij mij, aan het andere eind van de wereld, ... veel is mogelijk, alles is bespreekbaar. 

 Kalender

Aankomende evenementen

 • Glastonbury retreat: The Rose Womb Mysteries of Avalon.
  Glastonbury retreat: The Rose Womb Mysteries of Avalon.
  vr 28 jun
  Compton Dundon
  28 jun 2024, 12:00 – 05 jul 2024, 12:00
  Compton Dundon, Lockyers Farm, Peak Ln, Compton Dundon, Somerton TA11 6PE, Verenigd Koninkrijk
  Als je naar Avalon wordt geroepen, wordt je THUIS geroepen om deze heilige mysteries te ontvangen en te integreren. Professioneel begeleidt door Amrita Grace en Martine Florus! Dit is een laatste keer dat we dit organiseren.
  Delen
 • Mysterie van vrouw zijn "de ontwaking" (1)
  Mysterie van vrouw zijn "de ontwaking" (1)
  Het tijdstip wordt later bepaald
  later te bepalen
  Het tijdstip wordt later bepaald
  later te bepalen
  Kom in je ware "oer"kracht! Ontdek hoe het is om echt vanuit je lichaam te leven. Ons lichaam vertelt wat woorden niet kunnen zeggen. Met buikdans initiatie.
  Delen
bottom of page