Workshops

& Immersions

Samen met andere inspirerende leraars organiseer ik regelmatig dagworkshops of langere opleidingen. In de bedding van een veilige groep intens in een bepaald thema duiken kan zoveel brengen en losmaken. Je persoonlijke proces wordt versterkt en gedragen door de hele groep. In ieder van ons schuilt immers een enorme wijsheid, niet enkel in degene die toevallig vooraan zit. 

In de workshops is er veel ruimte voor wat is, voor wat de groep aanbrengt, voor wat in beweging komt, en dus voor de kracht van het leven zelf! Zoveel als mogelijk laat ik workshops doorgaan op krachtplekken die deze beleving nog versterken.

In de verschillende workshops ga je samen met andere mooie mensen op reis naar die échte liefde en essentie binnen jezelf. Je kan er daarnaast ook voor kiezen om in intieme sfeer als individu of als koppel heel persoonlijk en diep in een bepaald thema te duiken. Je wordt dan gedurende een intensieve tijd ondergedompeld in het thema dat jij op dat moment nodig hebt. Samen kijken we hoe we dit praktisch vormgeven: bij jou thuis, bij mij, aan het andere eind van de wereld, ... veel is mogelijk, alles is bespreekbaar. 

 Kalender

Sat, Sep 19
New Eden
Sacred Sexual Awakaning and Healing Retreat for Women in Holland
Weet je dat jou seksuele energie jou meest potente bron is van energie? En tevens ook het minst gebruikte in ons bestaan.
Delen
Fri, Oct 09
Living Lei
Women's Bodies - Vrouwenlijven
How do you connect with your body? Wil jij ook een betere verbinding met je lijf zodat je anders in relaties kan staan?
Delen
Fri, Oct 16
De Waterhoeve
Mysterie van vrouw zijn
Heb ook jij een belangrijk stuk van je spirituele groei over het hoofd gezien?
Delen

Martine Florus

Vleerakkerstraat 38/3 - 2100 Deurne

email: info@intimate-embodied-living.be

tel + whatsapp:+32 476 34 79 18

© 2019  by Martine Florus. Created  by Boenk d'erop!

  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon